26 maart 2019

Kennismaken met Appreciative Inquiry 

“Maak kennis met Appreciative Inquiry en schrijf je in voor de langstlopende training op dit gebied in Nederland.”

[/et_pb_text]

We organiseren dit jaar alweer voor het vijftiende jaar de basiscursus Appreciative Inquiry (AI) voor iedereen die op gedegen wijze wil kennismaken met de methode. Tijdens de cursus leer je de theorie kennen, wat bijzonder aan AI is, hoe je een waarderend gesprek voorbereidt en voert en hoe je AI toepast in de praktijk.

We staan tijdens de introductiecursus met name stil bij het toepassen van AI in dagelijkse gesprekken met anderen en welke effecten dat heeft. Daarnaast leert de cursus je om AI in te zetten voor het realiseren van verandering door de praktijk waarderend te onderzoeken. Na de eerste twee dagen ga je met AI thuis of op het werk aan de slag en met die ervaring brengen we op dag 3 verdieping aan.

De cursus is praktisch en resultaatgericht en vindt plaats in een kleine leergroep van maximaal 10 personen. Je leert met en van elkaar tijdens drie inspirerende en intensieve dagen. Bij de cursus zijn het handboek AI en het waarderend werkboek inbegrepen.

Voor meer informatie of als je je wilt opgeven, lees hier meer.

Deelnemer aan de introductiecursus:
“AI biedt een inspirerende kijk op organisatiesen het leven in het algemeen, overgebracht door zéér betrokken en capabele begeleiding. Het heeft een blijvend stempel gedrukt op hoe ik in het leven wens te staan.”

Lees hier ervaringen

Kennismaken met Appreciative Inquiry