Wie we zijn en waar we voor staan

Ervaringen

Onze opdrachtgevers en cursisten delen ervaringen waarom ze voor het AI-Gilde hebben gekozen en wat ze aan de advisering, begeleiding, training of coaching gehad hebben.

De mensen aan het woord

Scheuten_Wendy__0893 (3)

Wendy Scheuten

“Het is mooi om te zien hoe Jeannette iedereen van het team in het proces heeft weten mee te nemen. Hierdoor is de hechtheid van de groep toegenomen en hebben we concrete acties kunnen benoemen waar iedereen van het team zich verantwoordelijk voor voelt.”

Marcel van den Berg

Robert Paul heeft ons geholpen met een programma dat onze team effectiviteit sterk heeft verbeterd. Onze medewerkers communiceren beter, zijn bereid naar elkaar te luisteren en komen derhalve tot betere resultaten en hebben meer plezier in het werk!

Tineke van Lenthe

Vanaf het moment dat we begonnen zijn met Appreciative Inquiry (AI) heeft dat heel veel positieve neveneffecten gehad, en nog steeds. Dat had ik van te voren niet kunnen bedenken. 

Marieke te Plate

In de basiscursus Appreciative Inquiry leer je de stappen van het AI-proces kennen. De leergang Waarderend Actieonderzoek verdiept die basis en stelt de vraag hoe jij zelf in het proces staat en hoe je met het actieonderzoek kunt leren spelen.

Elly de Lange

Mensen hebben vaak de neiging om problemen op te willen lossen, terwijl ik liever ontwikkel op basis van wat wél goed gaat. Daarmee raak je de intrinsieke motivatie van mensen. Zo zijn we uitgekomen bij de methode van Waarderend Onderzoeken.

Cecile Andriessen

Robbert begeleidde het veranderingsproces van de gemeente Zwolle waar wij op bezoek zijn geweest. Dus het was puur toeval. Maar we zijn heel blij met zijn begeleiding en de trainingen die hij heeft verzorgd. We vinden hem een fijn mens en zijn onder de indruk van zijn ervaring en begeleiding.

Wiebe de Boer

Wiebe de Boer

“We hebben Marco gevraagd om ons te ondersteunen in het verder laten groeien en ontwikkelen van ilionx. Samen hebben we met elkaar de afgelopen jaren een bijzondere reis gemaakt. Een reis waarin we met de gehele organisatie hebben gewerkt aan het gezamenlijk richting geven aan onze strategische ambities en het succesvol realiseren daarvan.