Basiscursus Appreciative Inquiry​

Maak kennis met een vernieuwende manier van veranderen.

 In deze cursus maak je op een praktische manier kennis met appreciative inquiry, zodat je er direct profijt van hebt in jouw werkpraktijk. We gaan samen kijken hoe je van problemen ambities maakt en hoe je mensen het beste kunt betrekken bij verandering en ontwikkeling. Ook behandelen we hoe jij je kunt ontwikkelen in het mogelijk maken van veranderprocessen, op een waarderende manier. Hieronder lees je meer over hoe de basiscursus Appreciative Inquiry in elkaar zit.

Over de cursus

Wanneer je met appreciative inquiry wilt gaan werken, is het belangrijk om te weten wat deze aanpak precies inhoudt. Daarom maak je eerst kennis met de ziens- en werkwijze van waarderend onderzoeken. Daarna gaan we in op het belang van waarderen bij verandering. Ook behandelen we hoe je waarderende vragen kunt stellen in je dagelijkse gesprekken met anderen. En op basis van jouw persoonlijke praktijkervaringen gaan we kijken hoe je een eenvoudig procesontwerp maakt voor het in gang zetten van een veranderingsproces.

Cursusdata

*Afhankelijk van coronamaatregelen

Resultaat

In deze cursus raak je meer en meer bekend met appreciative inquiry, ofwel waarderend onderzoeken. Ook leer je om het toe te passen in jouw werkpraktijk. Na deze basiscursus: 

Waarom en voor wie?

Ben je adviseur, manager, coach of facilitator en wil je op een betrokken en waarderende manier invulling aan verandering geven, dan is dit een cursus voor jou. Met de kennis en kunde die we je aanreiken ben je in staat om appreciative inquiry zelfstandig toe te passen in jouw werk. Je ontvangt bij de cursus een theorie- en werkboek over AI. Deze cursus is perfect voor jou als je:

Meer informatie?

Wil je meer weten over deze cursus? Neem dan contact op met Robbert. 

Ervaringen

Wat andere klanten zeggen?

Inschrijven voor de
Basiscursus Appreciative Inquiry

Meld u aan door onderstaand contactformulier in te vullen. Heeft u vragen? Neem contact op met 050-5207220