Onze trainingen

Symposium over ‘Management van Onzekerheid’

Start datum: 30 maart 2023 Eind datum: 30 maart 2023 Locatie: Conferentiecentrum Antropia Hoofdstraat 8, 3972 LA DriebergenRijsenburg

Déjà Vu –Zijn we hier niet al eerder geweest? Wij vormen het AI-Gilde en organiseren dit jaar het exclusieve AI-Gilde symposium. Dit doen wij in samenwerking met het Zuiderlicht op donderdag 30 maart 2023, ’s middags bij Antropia in Driebergen.

Lees meer

Introductie ‘Veranderen met Appreciative Inquiry’

Start datum: 25 april 2023 Eind datum: 25 april 2023

Kennismaken met Appreciative Inquiry Op 25 april organiseren we een online webinar over de verandermethode Appreciative Inquiry. Ben je op zoek naar een aanpak van veranderen die waarderend is, praktisch en mensen actief betrekt bij verandering, dan is dit webinar interessant voor jou. 

Lees meer

Basiscursus Appreciative Inquiry

Start datum: 6 juni 2023 Eind datum: 4 juli 2023

Basiscursus Appreciative Inquiry Maak uitgebreid kennis met Appreciative Inquiry tijdens de 3-daagse basiscursus. Het is een van de langstlopende cursussen over Appreciative Inquiry in Nederland en de inhoud ervan is gebaseerd op de Foundation Course van Case Western reserve University waar Appreciative Inquiry is ontwikkeld.

Lees meer

Workshop ‘Veranderen met AI’

Start datum: 15 juni 2023 Eind datum: 15 juni 2023

Op 15 juni organiseren we een introductieworkshop over de verandermethode Appreciative Inquiry. Ben je op zoek naar een aanpak van veranderen die waarderend is, praktisch en die mensen actief betrekt bij verandering, dan is deze workshop interessant voor jou.

Lees meer

Verdiepingsdag practitioners AI: Reflexiviteit en AI

Start datum: 20 juni 2023 Eind datum: 20 juni 2023

We bieden aan oud-cursisten en andere AI-practitioners de mogelijkheid om hun kennis en ervaring te verrijken tijdens deze praktische studiedag. Onze verdiepingsdagen zijn een combinatie van theoretische verdieping en praktisch oefenen met de stof die we aanreiken. Ze vormen een waardevolle en bruikbare aanvulling op de stof die in de basiscursus en de leergang AI behandeld wordt.

Lees meer