1 dagen
€ 295

Workshop ‘Veranderen met AI’

Op 15 juni organiseren we een introductieworkshop over de verandermethode Appreciative Inquiry. Ben je op zoek naar een aanpak van veranderen die waarderend is, praktisch en die mensen actief betrekt bij verandering, dan is deze workshop interessant voor jou.

Appreciative Inquiry

Tijdens deze workshop maak je kennis met Appreciative Inquiry en vertellen we waarvoor je het kunt toepassen. We leggen uit waarom deze participatieve en waarderende manier van veranderen in de praktijk werkt en wat de werkzame ingrediënten ervan zijn. Ook laten we je kennismaken met waarderende gespreksvoering, waarin we je de kracht van taal laten ervaren.

Ons boek

Ons boek ‘Veranderen met Appreciative Inquiry’ vormt de basis voor de workshop, waarin we verschillende onderdelen aan de orde laten komen. Naast de principes en de fasen van Appreciative Inquiry besteden we aandacht aan waarderend faciliteren, kritisch waarderend onderzoeken en gaan we in op het begrip ‘generativiteit’. In het bijzonder gaan we in op het relationele karakter van Appreciative Inquiry. Want veranderen doe je samen. Deze workshop is een leuke, laagdrempelige manier om kennis te maken met Appreciative Inquiry én uit te vinden of het iets voor jouw organisatie is. De kosten van deze workshop bedragen € 295,- excl btw en inclusief een exemplaar van het boek ‘Veranderen met Appreciative Inquiry’. Mocht je na afloop besluiten om mee te doen aan de 3-daagse introductiecursus in juni, dan ontvang je korting op je deelname.

Meer informatie?

Wil je meer weten over deze cursus? Neem dan contact op met Robbert.

robbertmasselink robbertmasselink@aigilde.nl

Cursus data

Cursus vind plaats op: 15 jun 2023 Direct aanmelden

Inschrijven voor de
Workshop ‘Veranderen met AI’

    Deze site is beveiligd met ReCaptcha en de Google Privacy en Voorwaarden zijn van toepassing.