1 dagen
1
€ 695

Verdiepingsdag practitioners AI: Reflexiviteit en AI

We bieden aan oud-cursisten en andere AI-practitioners de mogelijkheid om hun kennis en ervaring te verrijken tijdens deze praktische studiedag. Onze verdiepingsdagen zijn een combinatie van theoretische verdieping en praktisch oefenen met de stof die we aanreiken. Ze vormen een waardevolle en bruikbare aanvulling op de stof die in de basiscursus en de leergang AI behandeld wordt.

Reflexive Inquiry

We merken in onze praktijk dat coaches, groepsbegeleiders en managers die al langer met AI werken, behoefte krijgen aan andere dialoogvragen. In ons boek ‘Veranderen met Appreciative Inquiry’ geven we daarvan een aantal voorbeelden. Bij de meeste daarvan staan de gesprekken steeds in het teken van het ondernemen van actie in de praktijk. Tijdens de verdiepingsdag staan we stil bij vormen van reflectief en reflexief onderzoek, die bedoeld zijn om het leren van deelnemers te bevorderen. Onderzoeksvragen die je kunt inzetten bij evaluaties, reflectiebijeenkomsten, intervisie en coaching zonder direct naar acties of uitkomstent toe te werken.

Inhoud verdiepingsdag

We behandelen de verschillen vormen van vragenstellen en gaan specifiek in op het onderscheid tussen waarderende, kritische en reflectieve vragen. Aan de hand van casuïstiek van de deelnemers en eigen voorbeelden gaan we oefenen met deze vormen van vragenstellen. Deelnemers krijgen de gelegenheid om hun eigen waarderende, kritische en reflexieve vragen te ontwikkelen om ze daarna uit te proberen. We behandelen de verschillende situaties waarin je de vragen kunt toepassen, met name in normale, dagelijkse gesprekken. Ook gaan we dieper in op het onderscheid tussen Inquiry en Advocacy en laten we zien hoe je deze in combinatie in praktijk kunt brengen. Kosten verdiepingsdag De kosten van deze verdiepingsdag bedragen € 695,- excl. btw en incl. lunch en een exemplaar van het boek ‘Veranderen met Appreciative Inquiry’.

Meer informatie?

Wil je meer weten over deze cursus? Neem dan contact op met Robbert.

robbertmasselink robbertmasselink@aigilde.nl

Cursus data

Cursus vind plaats op: 20 jun 2023 Direct aanmelden

Inschrijven voor de
Verdiepingsdag practitioners AI: Reflexiviteit en AI

    Deze site is beveiligd met ReCaptcha en de Google Privacy en Voorwaarden zijn van toepassing.