1 dagen

Introductie ‘Veranderen met Appreciative Inquiry’

Kennismaken met Appreciative Inquiry

Op 25 april organiseren we een online webinar over de verandermethode Appreciative Inquiry. Ben je op zoek naar een aanpak van veranderen die waarderend is, praktisch en mensen actief betrekt bij verandering, dan is dit webinar interessant voor jou. 

Inhoud webinar

Tijdens dit webinar maak je kennis met Appreciative Inquiry en vertellen we waarvoor je het kunt toepassen. Ons boek ‘Veranderen met Appreciative Inquiry’ vormt de basis en dat het maakt het prettig om daarna direct met het boek aan de slag te kunnen. Naast de principes en de verschillende fases van Appreciative Inquiry besteden we aandacht aan waarderende gespreksvoering en aan kritisch waarderend onderzoeken. In het bijzonder behandelen we het relationele karakter van Appreciative Inquiry. Want veranderen doe je samen. Dit webinar is een leuke, laagdrempelige manier om kennis te maken met Appreciative Inquiry én uit te vinden of het iets voor jouw organisatie is.

Kosten

Het online webinar is gratis. Mocht je na afloop meer willen weten over de methode of het boek, dan kun je met korting het boek via ons aanschaffen of deelnemen aan de introductiecursus Appreciative Inquiry die in juni plaatsvindt.

Meer informatie?

Wil je meer weten over deze cursus? Neem dan contact op met Robbert.

robbertmasselink robbertmasselink@aigilde.nl

Cursus data

Cursus vind plaats op: 25 apr 2023 Direct aanmelden

Inschrijven voor de
Introductie ‘Veranderen met Appreciative Inquiry’

    Deze site is beveiligd met ReCaptcha en de Google Privacy en Voorwaarden zijn van toepassing.