Leergang Appreciative Inquiry

Succesvol veranderen onder jouw leiding!

Pas je als adviseur, coach, facilitator of manager al Appreciative Inquiry toe of heb je er op een andere manier kennis mee gemaakt? Dan is deze leergang waarschijnlijk iets voor jou. De leergang biedt je een unieke mogelijkheid om je kennis en professionele vaardigheden met betrekking tot Appreciative Inquiry te vergroten. Weten hoe de leergang in elkaar zit? Hieronder lees je meer.

Over de leergang

De Leergang Appreciative Inquiry biedt verdieping op het gebied van het begrip en de uitvoering van Appreciative Inquiry. In de leergang gaan we dan ook in op Appreciative Inquiry als methode voor verandering en gespreksvoering. Ook besteden we aandacht aan het ontwerpen van actieonderzoek voor verandering en leer je over de kracht van waardering en positieve psychologie. Je leert meervoudig te kijken, verhalen op te halen en metaforen te gebruiken. We besteden aandacht aan het omgaan met complexiteit, politiek en ethiek van verandering en gaan van positief naar generatief onderzoeken. 

Cursusdata

Resultaat

Je wordt een betere actieonderzoeker en begeleider van veranderingsprocessen wanneer je deze leergang succesvol afrondt. Op die manier willen wij bijdragen aan het effectief en zingevend functioneren van mensen en organisaties. Na de leergang ben je in staat om:

Waarom en voor wie ?

Deze leergang is nuttig voor coaches, managers, adviseurs en facilitators die al enigszins bekend zijn met het toepassen van Appreciative Inquiry, maar hun kennis en vaardigheden willen uitbreiden. 

Appreciative Inquiry, of waarderend onderzoek, is een krachtig instrument voor het realiseren van veranderingen in organisaties. Hoe effectief het is, hangt af van hoe jij er als professional mee omgaat. In de leergang Appreciative Inquiry (AI) leren we je meer en beter gebruik van de waarderende aanpak te maken dan je al doet. In de leergang:

Meer informatie?

Wil je meer weten over deze leergang? Neem dan contact op met Robbert.

Ervaringen

Wat andere klanten zeggen?

Inschrijven voor de
Leergang Appreciative Inquiry

Meld je aan door onderstaand contactformulier in te vullen. Heb je vragen? Neem contact op met 036 – 524 5654