Kennismaken met 'Veranderen met appreciative inquiry'

Leer werken met het doe-boek.

Heb je ons nieuwe boek ‘Veranderen met appreciative inquiry’ al gelezen en wil je ermee aan de slag? Het AI Gilde organiseert in het eerste kwartaal van 2021 korte introductieworkshops voor belangstellenden. Je maakt kennis met de methode en werkwijze van appreciative inquiry (AI) en in het bijzonder met de inhoud van het nieuwste boek van het AI Gilde. We nemen je mee door het boek heen en gaan dieper in op de vier onderdelen van het boek. 

Over de workshop

Tijdens de workshop, al dan niet gegeven in de vorm van een webinar, gaan we in op de theorie van AI en op specifieke onderwerpen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de relationele kant van veranderen en het belang van kritisch waarderen. Als manager, veranderaar of begeleider krijg je een goede eerste indruk van AI en kun je bepalen of het smaakt naar meer.

Cursusdata

*Afhankelijk van coronamaatregelen

Resultaat

Deze workshop geeft je inzicht in de kernboodschappen van het boek. Ook vertellen we je wat er zo karakteristiek is aan deze veranderaanpak. Na de workshop:

Waarom en voor wie?

Veranderaars, coaches, adviseurs en managers krijgen de mogelijkheid kennis te maken met het boek. Maar ook opleiders en studenten kunnen baatr hebben bij deze karakteristieke veranderaanpak. Je leert in de workshop hoe je met het doe-boek werkt. Met de workshop bieden we je meer verdieping in het onderwerp én de mogelijkheid om vragen te stellen over de materie. Schrijf je in voor de workshop als je:

Meer informatie?

Wil je meer weten over deze cursus? Neem dan contact op met Robbert. 

Inschrijven voor de Introductieworkshop 'Veranderen met appreciative inquiry'

Meld u aan door onderstaand contactformulier in te vullen. Heeft u vragen? Neem contact op met 050-5207220