Intervisiebijeenkomst appreciative inquiry

Samen meer leren over het toepassen van AI in de praktijk

Je werkt als adviseur, begeleider of coach al actief met appreciative inquiry (AI) en wilt je blijven ontwikkelen in het toepassen ervan. Wil je dat doen door jouw eigen werkpraktijk, of die van anderen, met vakcollega’s te bespreken, dan sluiten onze intervisiebijeenkomsten daar waarschijnlijk erg goed bij aan! Ze hebben als doel om met en van elkaar te leren over het toepassen van AI in de praktijk. 

Over de intervisiebijeenkomsten

Het AI Gilde biedt een community of practise en een ‘thuisbasis’ voor AI- practitioners, om cases te bespreken, vragen te stellen, samen te onderzoeken en zo van elkaars praktijkervaringen te leren. De vier bijeenkomsten per jaar worden verzorgd door onze gildeleden. Je kunt deelnemen aan één bijeenkomst, maar ook aan meerdere en zelf alle vier. In dat laatste geval ontvang je een korting van €50,- op de totale kosten. 

Resultaat

Tijdens de intervisiebijeenkomsten leer je met en van elkaar over het toepassen van appreciative inquiry in soms heel verschillende settings. Als AI-practitioner ontwikkel je je in het uitvoeren van waarderend onderzoek en in het mogelijk maken van verandering in organisaties, op een waarderende manier. Ook ontwikkel je je en in het werken met mensen op waarderende, onderzoekende wijze. Na de intervisiebijeenkomsten:

Waarom en voor wie?

AI-practitioners krijgen vier keer per jaar de gelegenheid om praktijkvragen te stellen. We werken in kleine groepen onder begeleiding van één van de coaches van het AI Gilde. Het is mogelijk om van tevoren een concrete casus in te brengen, maar een eigen casus is geen vereiste. Eén of meerdere intervisiebijeenkomsten zijn aan te raden voor jou als je:

Meer informatie?

Wil je meer weten over deze cursus? Neem dan contact op met Robbert. 

Inschrijven voor de Intervisiebijeenkomst

Meld u aan door onderstaand contactformulier in te vullen. Heeft u vragen? Neem contact op met 050-5207220