Trainingen en Cursussen

Trainingsaanbod

We bieden trainingen en cursussen aan waarin actieonderzoek centraal staat. Het opleidingstraject Appreciative Inquiry, of Waarderend Actieonderzoek, bestaat uit een basiscursus, een leergang en aanvullende specifieke cursussen op het gebied van leiderschap, strategie en coaching.

Voor de oud-deelnemers aan onze trainingen en cursussen bieden wij mogelijkheden om ‘bij’ te blijven door jaarlijks masterclasses en workshops te verzorgen en door deel te nemen aan intervisiebijeenkomsten of door een van onze adviseurs gecoacht te worden.

Wilt u meer weten over het trainingsaanbod van nu, bekijk dan hieronder het aanbod en klik op een training voor meer informatie. Het schema wordt regelmatig geactualiseerd, wilt u hiervan op de hoogte blijven stuur ons dan even een mailtje.

We ontwikkelen ook opleidingsprogramma’s op maat voor bedrijven en organisaties. We hebben in de afgelopen jaren voor verschillende organisaties in company trainingen en begeleiding op maat verzorgd. Wilt u hierover meer weten, neem dan gerust contact met ons op.

Basiscursus Appreciative Inquiry

Waarom kiezen voor de basiscursus Appreciative Inquiry?

Intervisiebijeenkomsten

Waarom kiezen voor een intervisiebijeenkomst?

Kennismaken met 'Veranderen met Appreciative Inquiry'

Waarom kiezen voor de introductiecursus van ‘Veranderen met Appreciative Inquiry’?

Leergang Appreciative Inquiry

Waarom kiezen voor Appreciative Inquiry?

Trainers

Robert Paul Schwippert

Robert Paul Schwippert

Robert Paul is als managementconsultant, trainer en groepsfacilitator gefascineerd door de vraag hoe effectieve samenwerking tussen individuen, teams en organisaties gestalte krijgt.

Nathalie Hugenholtz

Nathalie Hugenholtz

Nathalie is ongedwongen, rustig en onderzoekend. Ze is geïnteresseerd in wat mensen beweegt en hoe zij relaties vormgeven.

Robbert Masselink

Robbert Masselink

Robbert is organisatieadviseur, onderzoeker en trainer. Hij begeleidt bestuurders en managers bij ontwikkelingsvragen op het snijvlak van strategie, organisatie en verandering.

Jeannette de Haan

Jeannette de Haan

Jeannette brengt als organisatieadviseur, coach en trainer mensen en organisaties in beweging.

Marco van Rossum

Marco van Rossum

Marco richt zich op het ontwikkelen van mensen, teams en leiders vanuit de overtuiging dat mensen en hun kwaliteit van samenwerken bepalend zijn voor het succes van organisaties.