Adviseur

Nathalie Hugenholtz

Nathalie Hugenholtz is ongedwongen, rustig en onderzoekend. Ze is geïnteresseerd in wat mensen beweegt en hoe zij relaties vormgeven.

Over Nathalie Hugenholtz

Met een scherp oog voor details gaat ze op zoek naar kwaliteiten in mensen en organisaties én naar mogelijkheden om deze te versterken. Nathalie is arbeid- & organisatiesocioloog en begeleidt graag organisaties die willen investeren in professionele, persoonlijke en organisatorische groei. 

In 2008 promoveerde ze in het AMC op het gebied van kennismanagement binnen de bedrijfsgeneeskunde. Zij beschikt over ruime ervaring als consultant, trainer, coach en onderzoeker en heeft nationaal en internationaal opleidingen gevolgd in Appreciative Inquiry. Naast inhoudelijke bagage van groepsdynamiek en gedragsverandering brengt zij een grote dosis authenticiteit en waardering in die mensen aanspoort op zoek te gaan naar hun eigen kern en verantwoordelijkheid in hun werk. 

Haar bijzondere aandacht gaat uit naar vitaliteit op het werk; als individu maar ook met elkaar in een gezonde organisatie.