Kom naar het AI practitioners congres: Het Wonder der Verbinding

In het prachtige Kloosterhotel in Vught vindt op 30 september 2021 het AI practioners congres ‘Het Wonder Der Verbinding’ plaats. Dit congres is bedoeld voor veranderaars die zich al bezighouden met Appreciative Inquiry, en die behoefte hebben aan verdieping, verbinding en ervaring.

Deze dag is gevuld met sprekers, workshops en natuurlijk mogelijkheden om ervaringen en kennis uit te wisselen. Diverse sprekers laten hun licht schijnen over onderwerpen zoals feedback en luisteren, het ervaren van verbinding, het stellen van krachtige vragen en nog veel meer. Ook ons eigen AI-lid Robbert Masselink zal samen met vakgenote Cora Reijerse een workshop geven over de inzet van AI bij conflicten. Hierbij wordt gewerkt vanuit het boek ‘Clear Leadership’ van Gervase Bushe.

Het Wonder der Verbinding is kortom een dag waarop we bezig zijn met verdieping, verbinding en het opdoen van ervaring.

Het AI-practioners congres vindt plaats op donderdag 30 september 2021, waarbij we om 9.00 uur beginnen met een kop koffie en om 17.30 uur afsluiten met een gezellige borrel.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Het waarderend werkboek

Het nieuwe waarderend werkboek komt er aan

Met trots kunnen we je melden dat in het najaar het waarderend werkboek in een volledige ‘nieuwe jas’ verschijnt. Het werkboek bestaat nu alweer bijna 10 jaar en is uitgegroeid tot eenå standaardwerk voor het toepassen van appreciative inquiry in de praktijk. Het wordt niet alleen door veranderaars, coaches, adviseurs, opleiders en managers gebruikt, ook in opleidingen is het boek niet meer weg te denken. Het boek, uitgebracht in 2011 door Gelling Publishing, is op managementboek.nl een echte ‘evergreen’ met maar liefst 225 dagen in de top 100 en een 40e plaats als toppositie.

Read More »

Intervisie en coaching

Er zijn tal van manieren om in een organisatie te zorgen voor verbetering. Het inschakelen van externe kennis is daarbij een beproefde methode. Dit kan

Read More »
moreel leiderschap

Wat is moreel leiderschap?

Moreel leiderschap is een van de meest ongrijpbare aspecten van leidinggeven. Het is niet zo dat je moreel leiderschap niet kunt aanleren. Het is wel

Read More »